DE AANKOOP-PAKKETTEN VAN MARÈLL – tab onder ‘huis kopen’

Je kiest bij ons zelf hoeveel MARÈLL Makelaars je nodig hebt. Kies het aankooppakket wat bij je past, geheel afhankelijk van de vraag die je hebt of in welke fase je zit.

Drie mogelijkheden:

(namen nog aanpassen, vraagt nog wat creativiteit: moeten passen en triggeren, niet te zakelijk maar vanuit klantbeleving geschreven) G&R: voor nu even het volgende aanhouden

MARÈLL - Oriëntatie rapport
MARÈLL – Gericht aankopen
MET MARÈLL - Samen op zoek

MARÈLL - Oriëntatie rapport

Ik heb een huis gevonden maar wat is het huis waard dat ik op het oog heb en hoe doe ik een goede bieding? Om je hierbij te helpen maken we een oriëntatierapport voor je. In dit oriëntatierapport verwerken wij ons onderzoek naar bodem, bestemming en prijzen. Dit geeft een zeker gevoel om al dan niet tot een koopbeslissing over te gaan. 

MARÈLL – Gericht aankopen

Bij dit pakket heb je zelf je ideale woning gevonden. Maar je wilt wel zeker zijn dat je geen kat in de zak koopt en niet te veel betaalt voor een woning. De eerste bezichtiging doe je zelf, weet je zeker dat dit hem is? Dan gaan wij vervolgens met je mee en begeleiden de rest van het proces, tot overdracht bij de notaris. Het resultaat is je nieuwe thuis op de juiste waarde in de markt aangekocht.

MARÈLL - Samen op zoek

Volledig ontzorgd verhuizen naar een nieuwe plek in het voor jou onbekende of deels bekende Amersfoort? Waar moet je zijn voor de leuke stekken? MARÈLL Makelaars helpt je bij het op een rijtje krijgen van je woonwensen en laten je kennis maken met Amersfoort. Vervolgens start voor ons de zoektocht naar jouw droomhuis waarbij we ook echt actief op zoek gaan buiten de markt om. We begeleiden je verder volledig bij  het resterende proces tot aan de sleuteloverdracht bij de notaris.

In de huidige markt liggen er voor elk huis dat aan je wensen voldoet vaak meerdere kapers op de kust. Het is je droomhuis, maar natuurlijk niet voor elke prijs. Je wilt wel een verantwoorde aankoop sluiten en wilt iemand die voor jouw belangen strijdt.

MARÈLL Makelaars gaat door het vuur voor je. We weten wat een realistische huizenprijs is, welke voorwaarden je een voorsprong geven op de rest en stellen je als eerste op de hoogte van buitenkansen.  G&R: deze rode tekst nog niet gebruiken.