1 november 2019

In 2018 zijn we voor het eerst een goede kop koffie gaan drinken. We kenden elkaar al, maar wilden elkaar beter leren kennen.

“Hoe kijk jij naar de makelaardij? Wat is voor jou dienstverlening & klantgerichtheid? Wat zijn jouw drijfveren?”

Wat een leuke ontdekkingsreis is het geworden. We hadden elkaar gevonden, en hoe! De bouwplannen werden gesmeed en het bestek werd getekend. En toen begon het proces van ‘bouwen’, bouwen aan het huis van MARÈLL Makelaars.

Over ieder detail hebben we nagedacht: van de fundering (wat zijn onze kernwaarden), de muren (hoe gaan we onze klanten zo goed mogelijk helpen), de plafonds (beroepslidmaatschap NVM) de raampartijen (hoe ziet de website eruit), tot aan het interieur (onze huisstijl doorgevoerd in alle uitingen).

Het dak zit bijna op onze woning, want met ingang van januari zijn we onder de pannen aan het Smallepad in Amersfoort. Daarmee is ons huis weerbestendig.

Ook de bestickering van het MARÈLL Makelaars Mobiel is bijna klaar. Als je ons ziet rijden, toeter maar even. We hebben er zin in. Zin om samen met onze klanten hun woonwensen werkelijkheid te maken. Op naar je nieuwe thuis!